Policy for personvern:

ROOFTOP

Policy for personvern:

Denne personvernpolicyen forklarer hvordan Rooftop AS håndterer dine personopplysninger og data. Vi setter pris på tilliten din, derfor har vi jobbet mye med å presentere denne policyen på et tydelig språk i stedet for juridisk fagspråk. Policyen er strukturert slik at du raskt kan finne svar på spørsmål som interesserer deg mest.

Denne personvernpolicyen gjelder for alle produkter, tjenester og nettsteder som tilbys av Rooftop AS. Vi henviser samlet til disse produktene, tjenestene og nettstedene som ‘tjenestene’ i denne policyen.

Vi henter inn informasjon om deg når du bruker våre tjenester.  Som de fleste av dagens nettsteder, oppbevarer nettserverne våre loggfiler som registrerer data hver gang en enhet kobler seg til disse serverne. Loggfilene inneholder data om brukstypen av hver tilgang, inkludert opprinnelige IP-adresser, internettleverandører, filene som ble vist på nettstedet vårt (f.eks., HTML-sider, grafikk osv.), operativsystemversjoner og tidsstempler.

Vi innhenter data fra enheten og programmet du bruker for å koble til våre tjenester, slik som IP-adresse, operativsystemversjon, type enhet, system- og ytelsesinformasjon og nettlesertype. Vi kan også antyde din geografiske plassering basert på IP-adressene våre.

Hvis du kommer til Rooftop AS fra en ekstern kilde (slik som en kobling på et annet nettsted eller i en e-post), registrerer vi informasjon om kilden som henviste deg til oss.

Vi kan innhente personopplysninger eller data fra tredjeparter hvis du gir tillatelse til at disse tredjepartene deler opplysningene dine med oss. For eksempel om du velger å registrere deg eller logge på Rooftop AS med dine Facebook-kontoopplysninger. Hvis du gjør dette, håndteres godkjenningen av påloggingsinformasjon for Facebook, og vi innhenter kun informasjon om Facebook-kontoen din som du uttrykkelig godtar å dele med oss på det tidspunkt du gir tillatelse til at Rooftop AS – kontoen kan kobles til Facebook-kontoen din.

Vi bruker tredjeparts sporingstjenester som bruker informasjonskapsler og koder på sider (også kjent som websignaler) for å innhente samlede og anonymiserte data om besøkende til våre nettsteder. Disse dataene omfatter bruks- og brukerstatistikk.

I visse situasjoner kan det kreves at Rooftop AS fremlegger personopplysninger i respons på legitime forespørsler fra offentlige myndigheter, deriblant for å oppfylle krav til nasjonal sikkerhet eller rettshåndhevelse.

Hvem deler vi informasjonen din med?

Vi erkjenner at du har betrodd oss med å sikre personvernet til informasjonen din. Fordi tillit er svært viktig for oss, er den eneste gangen vi kommer til å avsløre eller dele dine personopplysninger eller spørreundersøkelsesdata med en tredjepart, når vi har gjort en av de følgende tingene, i samsvar med gjeldende lov:

* varslet deg, som i denne personvernpolicyen;
* skaffet ditt uttrykkelige samtykke, slik som gjennom en avmerkingsboks der du velger å dele eller avsløre informasjon,
* gjort informasjon ikke-identifiserbar eller samlet den slik at enkeltpersoner eller andre enheter ikke på rimelig måte kan identifiseres av den.

Der loven krever det, kommer vi til å innhente ditt samtykke før vi avslører eller deler noen personopplysninger.

Policy for bruk av informasjonskapsler:

Rooftop AS ønsker at dine besøk på våre nettsteder skal være så gode som mulig. Derfor bruker vi informasjonskapsler, også kalt cookies.

Hva er en informasjonskapsel?

En informasjonskapsel, også kalt cookie, er en fil som nettleseren din mottar fra en nettside. Filen lagres på datamaskinen eller mobilenheten din, og sendes til nettsiden hver gang du besøker den. Informasjonskapsler identifiserer ikke deg personlig, og er ikke skadelig. Den hjelper nettsider med å huske informasjon om tidligere besøk og fører til at du får en bedre brukeropplevelse fordi det kan brukes for å skreddersy nettsider til hver enkelt bruker.

Hvordan kan du administrere informasjonskapslene dine?

Ved å besøke eller benytte tjenester på Rooftop AS sine sider, samtykker du i at det settes informasjonskapsler i din nettleser. De fleste nettlesere er automatisk innstilt slik at de aksepterer informasjonskapsler. Dersom du ikke ønsker å akseptere bruk av informasjonskapsler kan du selv trekke tilbake samtykket ved å endre innstillingene i nettleseren din. Men vær klar over at dette kan gjøre det problematisk å bruke nettsider, inkludert Rooftop AS sine sider.

Hva slags informasjonskapsler bruker vi?

Rooftop AS bruker to hovedtyper av informasjonskapsler, noen som huskes fra gang til gang (persistente) og noen som kun brukes en gang (temporære). Informasjonskapslene har ulike formål, for eksempel ved å lagre hvilken innloggingsmetode du brukte sist og hvilke sider du besøker. Rooftop AS samler også inn informasjon fra informasjonskapslene for å gjøre statistisk analyse og for å kunne gi deg mer relevant innhold på nettstedet og i vår markedsføringen i andre kanaler.